Algemene informatie kinderfeestjes

Je kinderfeestje vieren bij Cake, Bake & Love? Leuk! In de tabel vind je een overzicht van de feestjes die wij aanbieden. Tevens op deze pagina algemene informatie over onze kinderfeestjes.

Kinderfeestje Tijdsduur Leeftijd Prijs per persoon
Cupcakes versieren ca 1,5 Vanaf 5 jaar € 14,50
Boltaartje decoreren ca 2 uur Vanaf 7 jaar € 15,50
Minitaartje decoreren ca 2 – 2,5 uur Vanaf 9 jaar € 19,00

Datum kinderfeestje boeken:

Je kan hier de beschikbare dagen en tijdsloten bekijken voor onze kinderfeestjes. Zodra een beschikbare dag + tijd aansluit bij jouw wensen, kan je deze bestellen. Je betaalt direct een aanbetaling van € 75,-. Het restant van het bedrag kan op de dag van het kinderfeestje in de winkel per pin of contant worden voldaan. De dagen en tijdsloten staan vast. Het is helaas niet mogelijk om feestjes op andere dagen te plannen dan die staan aangegeven in het overzicht. Van de starttijd kan met ca een half uur worden afgeweken in overleg.

Minimum en maximum aantal kinderen:

Het minimum aantal kinderen voor een kinderfeestje is acht kinderen. Het maximum aantal is twaalf tot vijftien kinderen, afhankelijk van het soort feestje. Heb je minder dan acht kinderen voor het feestje? Dat kan. Je betaalt dan wel altijd het bedrag voor acht personen.

Wijziging aantal kinderen:

Het is natuurlijk heel goed mogelijk dat het aantal kinderen nog wijzigt voor de dag van het kinderfeestje. Wijzigingen kun je tot twee dagen van tevoren aan ons doorgeven. Dit kan telefonisch 070-753 64 40 of via e-mail. Je kunt dan kosteloos het aantal kinderen wijzigen tot een minimum van acht kinderen. Op de dag zelf kunnen helaas geen wijzigen meer doorgegeven worden. Je kunt natuurlijk wel de plek opvullen of zelf gezellig mee doen. Dat vinden wij geen probleem!

Kosten:

In de tabel staan de kosten voor het betreffende kinderfeestje aangegeven per persoon. Alle ingrediënten en materialen zijn inbegrepen in deze prijs. Limonade en wat te snoepen tijdens het feestje is tevens inbegrepen in de prijs.

Afzeggen kinderfeestje:

Zodra de bevestiging van het feestje van ons per e-mail hebt ontvangen, is het kinderfeestje definitief ingepland. Mocht je om een bepaalde reden het feestje willen afzeggen, dan kan dat kosteloos tot één week voor de datum van het feestje. Bij afzeggen binnen een week voor de datum van het kinderfeestje wordt 25% van het totale bedrag in rekening gebracht. Indien het feestje twee dagen of minder voor de datum van het feestje wordt afgezegd, dan wordt 50% van het totale bedrag in rekening gebracht. Let op: het afmelden van een kinderfeestje kan alleen telefonisch gebeuren. Het niet overmaken van de aanbetaling wordt door ons niet gezien als een afmelding van het kinderfeestje. Er wordt dan alsnog een bedrag van 50% van het totale bedrag in rekening gebracht. In het geval dat wij in verband met corona geen feestje mogen geven op die datum of dat de kinderen allemaal in quarantaine moeten, dan kan het feestje kosteloos worden geannuleerd of verzet.

Ouders of verzorgers bij het feestje:

Wij willen graag dat één van de ouders of verzorgers van de jarige de gehele duur bij het kinderfeestje aanwezig blijft. Je bent niet verplicht deel te nemen of te helpen bij het feestje. Het mag natuurlijk wel!

Thema aangeven:

Het is mogelijk een thema aan te geven voor het feestje, waarbij we de taartjes of cupcakes tijdens het feestje gaan versieren en het betreffende thema. Bijvoorbeeld dieren, sport of bling-bling. Wij bereiden dan enkele ideeën voor. En zorgen dan ook dat er verschillende uitgeprinte voorbeelden aanwezig zijn ter inspiratie. Het is tijdens het feestje niet verplicht om het thema te volgen. Zijn er kinderen die bijvoorbeeld liever geen dier maken, maar de taart willen versieren met bloemen, dan hebben zij de beschikking over alle mallen, uitstekers en plungers om dat te doen. De begeleider van het feestje zal echter wel een taartje in het thema voordoen. Maar zal tijdens het feestje rondlopen om iedereen te helpen en te begeleiden bij zijn of haar project.

Locatie en aankleding:

Alle kinderfeestjes worden bij ons in de winkel gehouden. Hiervoor hebben wij een speciale gezellige ruimte achter in de winkel. In de pauze krijgen alle kinderen van ons een beker limonade (géén prik), snoepspekjes en kleine stroopwafelkoekjes. De jarige mag dan rond gaan met de snoep- en koekpot. Wij geven zelf geen maximum aan het aantal snoepjes of koekjes dat ze per persoon mogen eten. Heb je daar wel een voorkeur voor, laat dit dan even aan ons weten. Wil je toch liever een kinderfeestje bij jou thuis? Dan is misschien onze CakeBox iets voor jou! Klik hier om alles te lezen over het huren van een CakeBox.

Zingen en cadeautjes geven:

Er is er een jarig, dus natuurlijk heel normaal dat er gezongen wordt en cadeautjes worden gegeven. Wil je voor, tijdens of na het feestje zingen en cadeautjes geven? Dat kan natuurlijk. Geef dit dan even van tevoren aan, zodat wij hiermee rekening kunnen houden in de planning.

Taart eten:

Bij een feestje hoort taart! Dus is het bij ons mogelijk om vooraf of tijdens het feestje taart te eten. Je kunt zelf een taart meenemen.

Wanneer je een taart meeneemt, geef dat dan altijd even bij ons aan. Wij zorgen dan voor ruimte in de koeling. Wij hebben geen bordjes & vorkjes. Deze kan je zelf meenemen.

Allergieën:

Heb je kinderen met een allergie die het feestje komen bijwonen? Hou dan rekening met het volgende. De materialen zoals de cupcakes en biscuits bevatten gluten, ei en lactose of sporen van gluten, ei en lactose. De fondant waar wij mee werken, kan sporen van noten bevatten. Wij hebben helaas geen alternatief voor deze allergieën. Wij kunnen namelijk in de omgeving waar wij in bakken, niet garanderen dat er geen sporen van gluten, ei, lactose of noten in de producten terecht komen. Dit omdat wij ook producten bakken waar gluten in verwerkt zijn. Kinderen kunnen wel meedoen aan het feestje, maar helaas dan niet de creaties die zij gemaakt hebben daarna opeten. Wel kunnen wij aangeven dat niemand van de kinderen tijdens het feestje het gemaakt taartje of de cupcakes opeten. Deze worden allen in een mooie doos mee naar huis genomen.

Aanpassingen aan het kinderfeestje:

Wil je jouw eigen draai geven aan het kinderfeestje? Dat kan altijd in overleg. Wij staan open voor leuke ideeën! Om dit door te spreken vragen wij je met ons contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken om er een top feestje van te maken!

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht kinderfeestjes.

Kinderfeestjes-akgemene-informatie-kolom6
Algemene informatie kinderfeestjes bij cake, bake & love 1
Kinderfeestjes-akgemene-informatie-kolom3
Kinderfeestjes-akgemene-informatie-kolom7
Kinderfeestjes-akgemene-informatie-kolom1
Kinderfeestjes-akgemene-informatie-kolom2
Kinderfeestjes-akgemene-informatie-kolom4