Cupcakes versieren

Het kinderfeestje cupcakes is leuk voor iedere leeftijd! Al vanaf 5 jaar kunnen kinderen bij ons terecht voor het versieren van cupcakes. Het feestje wordt aangepast aan de leeftijd van de jarige. Iedereen krijgt vier cupcakes om te decoreren. We beginnen met het gezamenlijk versieren van één cupcakeje.

Met de jongste kinderen leren we een schilpadje of een bijtje boetseren en met de oudere kinderen zijn dit al weer wat grotere poppetjes. De jarige mag vooraf aangeven wat hij of zij leuk zou vinden om te maken. Geen idee is te gek!
Daarna gaat iedereen zelf aan de slag om de overige drie cupcakes te versieren met de diverse uitstekers, plungers en mallen. Er zijn verschillende voorbeelden aanwezig om de kinderen te inspireren. De cupcakes zijn natuurlijk pas echt af als er de nodige parels aan toegevoegd zijn!

Aan het einde van het feestje krijgen de kinderen de vier versierde cupcakes mee naar huis in een mooie doos. Het feestje duurt ongeveer 1,5 uur.

Kosten voor het kinderfeestje cupcakes zijn € 15,50 per persoon. Alle ingrediënten en materialen zijn inbegrepen in de prijs. Wij zorgen tevens voor limonade en wat lekkers te snoepen tijdens het feestje. Nog een voordeel: de kinderfeestjes worden gehouden in de workshopruimte achter in de winkel. Dan zit je thuis niet met de rommel!

Wil je direct een kinderfeestje inplannen? Klik dan hier om een tijdslot te boeken!

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht kinderfeestjes.

Cupcakes versieren bij cake, bake & love 1
Cupcakes versieren bij cake, bake & love 2