Eetbare print

Jouw taart voorzien van een mooie foto van de jarige of een andere mooie afbeelding? Dat kan! Wij printen namelijk afbeeldingen op Frosty sheets met eetbare inkt. De afbeeldingen op deze sheets kan je dan gemakkelijk uitknippen, uitsnijden of uitsteken en op de taart, cakepop, koekjes of macarons ‘plakken’. Voor het ‘plakken’ van de Frosty sheet op fondant of marsepein gebruik je gewoon een klein beetje water of eetbare lijm.

Zelf opgemaakt bestand aanleveren:

Ontwerp zelf jouw eigen print en stuur het kant-en-klaar naar ons toe.

1) Zet de gewenste afbeeldingen in een WORD document in de gewenste grootte en aantallen.

2) Zorg dat je aan de bovenzijde en aan de onderzijde van het A4 papier 1,5 cm vrij houdt. Hier mogen dus geen afbeeldingen geplaatst worden.

3) Wil je de print ophalen in de winkel? Stuur het document naar [email protected]. Nadat je het bestand hebt gemaild, kan je naar de winkel toekomen. Wij printen het document uit zodra je in de winkel bent.

4) Wil je de print laten verzenden? Bestel de print dan hier in de webshop: print zelf ontwerpen. Stuur vervolgens de print naar [email protected]. Zodra de bestelling en het WORD document binnen zijn, gaan wij er mee aan de slag.

5) Een print voor 13:00 bestelt, is dezelfde dag verzonden.

Prijs: € 5,95 per A4

Bestand door ons laten opmaken:

Niet handig met WORD? Laat ons dan een print voor je ontwerpen.

1) Wil je de print ophalen in de winkel? Stuur een beschrijving van wat je wil laten ontwerpen (foto’s, tekst, aantallen, grootte, etc) naar [email protected]. Nadat je deze gegevens hebt gemaild, kan je naar de winkel toekomen. Wij ontwerpen dan samen met jou in de winkel het document en printen het daarna direct voor je uit.

2) Wil je de print laten verzenden? Bestel je de print eerst hier in de webshop: print laten ontwerpen. Stuur vervolgens een beschrijving van wat je wil laten ontwerpen (foto’s, tekst, aantallen, grootte, etc) naar [email protected]. Nadat je deze gegevens hebt gemaild, maken wij een voorstel en sturen dit naar je toe. Zodra het voorstel akkoord is, gaan wij het voor je uitprinten.

3) Een print voor 13:00 bestelt, is dezelfde dag verzonden.

Prijs: € 8,95 per A4

Standaard voorbeelden:

In onze webshop hebben wij van meerdere populaire thema’s standaard voorbeelden gemaakt. Deze kan je bij ons bestellen voor € 5,95 per A4 sheet. Kijk hier voor alle standaard voorbeelden die wij op dit moment beschikbaar hebben.

Wij kunnen de print op de dag zelf nog voor jou uitprinten. Je kan er zelfs op wachten in de winkel. Houd er wel rekening mee dat de print nog even moet drogen (ca 5 minuten). Je krijgt de print mee in een plastic(bescherm)zakje.

Handig om te weten:

  • Het bestand kan alleen aan ons worden gemaild. Je kan deze niet op een usb-stick meenemen naar de winkel.
  • Wij printen op Frosty Sheets. De ingrediënten van de Frosty Sheets zijn: Zetmeel uit aardappel en mais: (E1422, E1412), maltodextrine, glycerine, suiker, water, stabilisatoren: (E414, E460i), dextrose, emulgatoren: (E435, E491, E471), Kleurstof: (E171), Smaakstof: vanilline, conserveermiddelen: (E202, E330), zoetstof (sucralose).
  • De Frosty Sheets zijn glutenvrij, lactosevrij, Kosher en geschikt voor veganisten.
  • Wil je zelf cupcake rondjes ontwerpen? Als je kiest voor een doorsnede van 4,3 cm, dan passen er 24 stuks op een A4. Kies je voor 5 cm, dan passen er 15 stuks op een A4.
  • Bij elke eetbare print die wij leveren, zit een uitleg hoe je de eetbare print het beste kan verwerken op jouw taart, cupcakes, etc. Lees deze goed door voordat je met de eetbare print aan de slag gaat!
  • Let er op dat de afbeeldingen en/of foto’s van (zeer) goede kwaliteit zijn. Hoe hoger de resolutie van de afbeelding, des te mooier de print. Twijfel je of jouw afbeelding wel goed genoeg is? Neem dan even contact met ons op.
Eetbare print bij cake, bake & love 1