Eetbare print

Jouw taart voorzien van een mooie foto van de jarige of een andere mooie afbeelding? Dat kan! Wij printen namelijk afbeeldingen op Frosty sheets met eetbare inkt. De afbeeldingen op deze sheets kan je dan gemakkelijk uitknippen, uitsnijden of uitsteken en op de taart, cakepop, koekjes of macarons ‘plakken’. Voor het ‘plakken’ van de Frosty sheet op fondant of marsepein gebruik je gewoon een klein beetje water of eetbare lijm.

Zelf opgemaakt bestand aanleveren:

Een print op een A4 sheet kost € 5,95 en dat is onafhankelijk van het aantal afbeeldingen dat je op de A4 sheet plaatst. Wij vragen je altijd om de afbeelding(en)/foto(‘s) aan te leveren in een Word bestand al in de juiste grootte en vorm. Op deze manier komt het altijd in de door jou gewenste grootte ook op de Frosty sheet. Tip: Je kan thuis altijd een testprintje maken op jouw eigen printer, zodat je precies weet hoe groot de afbeelding wordt, aangezien het ook zo groot bij ons uit de printer komt. Hou wel in de gaten dat je niet buiten de marges van een Word bestand komt. Dit wordt namelijk niet goed afgedrukt door de printer.

Het Word bestand kan je mailen naar: [email protected]

Bestand door ons laten opmaken:

Vind je het moeilijk om zelf bijvoorbeeld rondjes te maken in Word of foto’s en afbeeldingen in de juiste formaten in een Word document te zetten? Dan kunnen wij dat voor je doen. Je kan dan gewoon jouw vraag voor een bestand of de foto’s en/of afbeeldingen los mailen. Voor een A4 sheet die wij zelf voor jou hebben opgemaakt, rekenen wij € 8,95 per A4 sheet.

Standaard voorbeelden:

In onze webshop hebben wij van meerdere populaire thema’s standaard voorbeelden gemaakt. Deze kan je bij ons bestellen voor € 5,95 per A4 sheet. Kijk hier voor alle standaard voorbeelden die wij op dit moment beschikbaar hebben.

Wij kunnen de print op de dag zelf nog voor jou uitprinten. Je kan er zelfs op wachten in de winkel. Houd er wel rekening mee dat de print nog even moet drogen (ca 5 minuten). Je krijgt de print mee in een plastic(bescherm)zakje.

Aanleveren Word bestand:

Het bestand kan alleen aan ons worden gemaild. Je kan deze niet op een usb-stick meenemen naar de winkel.

PS: Let er op dat de afbeeldingen en/of foto’s van (zeer) goede kwaliteit zijn. Hoe hoger de resolutie van de afbeelding, des te mooier de print. Twijfel je of jouw afbeelding wel goed genoeg is? Neem dan even contact met ons op.

Eetbare print bij cake, bake & love 1
Eetbare print bij cake, bake & love 3