Minitaartje decoreren

Als kind echt leren taart bekleden en decoreren zoals de volwassenen dat doen? Dat kan tijdens het kinderfeestje minitaartje decoreren! Tijdens dit feestje gaan de kinderen ieder zelf een rond taartje van 15 centimeter doorsnede leren doorsnijden, twee lagen vullen met banketbakkersroom en jam, afsmeren en bekleden. Vervolgens gaan ze de met fondant beklede taart decoreren in zijn of haar eigen stijl met de verschillende uitstekers, plungers en mallen. Dit kinderfeestje is al geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.

Het is ook mogelijk om een thema aan te geven voor het feestje, waarbij we de taartjes gaan decoreren in het aangegeven thema. Wij zoeken en bedenken dan voorafgaand aan het feestje meerdere ideeën voor het decoreren van een taartje in dat thema.

Aan het einde van het feestje krijgen de kinderen het minitaartje mee naar huis in een mooie doos. Het feestje duurt ongeveer 2 – 2,5 uur.

Kosten voor het kinderfeestje minitaartje zijn € 19,95 per persoon. Alle ingrediënten en materialen zijn inbegrepen in de prijs. Wij zorgen tevens voor limonade en wat lekkers te snoepen tijdens het feestje. Nog een voordeel: de kinderfeestjes worden gehouden in de workshopruimte achter in de winkel. Dan zit je thuis niet met de rommel!

Wil je direct een kinderfeestje inplannen? Klik dan hier om een tijdslot te boeken!

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht kinderfeestjes.

Kinderfeestjes-minitaartje-kolom1
Kinderfeestjes-minitaartje-kolom2