Workshop agenda

Na een lange tijd geen workshops, zijn we nu weer gestart met het inplannen van de eerste basis workshops. Er worden nog nieuwe workshops aan de lijst toegevoegd! Klik hier om je direct op te geven voor een van onderstaande workshops.

Is de workshop al vol? Geef je dan op voor een plaatsje op de reservelijst. Komt de datum waarop de workshop wordt gegeven jou net niet uit? Verzamel dan een groep vrienden (minimaal 6) en stel zelf een datum voor! Kijk hier voor meer informatie over het zelf samenstellen van een groep.

Wil je als één van de eersten een berichtje ontvangen met de nieuwe data voor de workshops? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Boetseerworkshop winter

PME Professional Courses

Bij Cake, Bake & Love kan je ook jouw PME professional diploma’s halen. PME instructrice Susan Kruithof geeft de PME modules bij ons in de winkel in Voorburg. Susan behoort tot een van de meest ervaren suikerwerk maaksters: zij is een allround suikerwerk artiest. Zij is de leermeester van diverse top patissiers, die bij haar vele technieken hebben geleerd.

Hieronder het overzicht van de data van de verschillende PME cursussen:

Module 1 – Sugarpaste: 9,16,23,30 juni 2022
Module 2 – Sugar Flowers: 21,28 juli en 4,18 augustus 2022
Module 3 – Royal Icing