Wie zijn wij?

Op 29 oktober 2011 opende Cake, Bake & Love haar deuren. Vanuit de hobby en haar liefde voor taarten, bakken en alles daaromheen, startte Esther Jonker-de Beer deze speciaalzaak in taartdecoratiematerialen. Al snel was deze gezellige winkel een begrip in Voorburg. Met veel plezier bestierde zij de winkel en voorzag veel beginnende bakkers van advies.

Ik, Manuelle Bamberg, kwam als klant graag in de winkel. Altijd tijd voor een praatje of een lekker kopje thee. Na een tijdje ging ik voor haar ‘nep’ taarten maken voor in de etalage. Super leuk om te doen!

In januari 2013 hebben wij het stokje gewisseld en zijn ik en vaste medewerker Daniëlle begonnen met deze fantastische baan! Het dagelijks helpen en adviseren van klanten die de heerlijkste en mooiste creaties gaan maken. En het leukste is om bij het volgende bezoek de foto’s terug te zien van al die taarten, cupcakes en nog veel meer!

Cake, Bake & Love team!

Voor het geven van advies en het meedenken in de uitvoering nemen wij graag de tijd. Klanten komen vaak in de winkel met een foto of een idee met wat zij willen maken. Wij denken dan heel graag mee hoe en met welke ingrediënten en materialen zij hun idee kunnen uitvoeren. Heb je nog nooit een taart gemaakt? Geen probleem! Wij lopen het gehele proces met je door. Dat maakt ons werk zo leuk.

Wij geven ook kinderfeestjes en workshops. Heel gevarieerd dus en elke keer weer anders.

Ook voor een bestelling van een taart, cupcakes, cakepops, etc ben je bij ons aan het goede adres. Wij gaan gerust even met je zitten om een mooie taart te schetsen die geheel voldoet aan jouw wensen.

Omdat wij niet alle taarten en workshops samen kunnen maken en geven, hebben wij meerdere freelance taartenbaksters en instructrices in dienst. Daarnaast worden wij af en toe geholpen door Maria, Eline en Marise, echte bakfanaten.

Samen vormen wij met veel plezier het Cake, Bake & Love team!

Zien we je snel in de winkel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *