Wie zijn wij?

Op 29 oktober 2011 opende Cake, Bake & Love haar deuren. Vanuit de hobby en haar liefde voor taarten, bakken en alles daaromheen, startte Esther Jonker-de Beer deze speciaalzaak in taartdecoratiematerialen. Al snel was deze gezellige winkel een begrip in Voorburg. Met veel plezier bestierde zij de winkel en voorzag veel beginnende bakkers van advies.

Ik, Manuelle Bamberg, kwam als klant graag in de winkel. Altijd tijd voor een praatje of een lekker kopje thee. Na een tijdje ging ik voor Esther ‘nep’ taarten maken voor in de etalage. Super leuk om te doen!

In januari 2013 hebben wij het stokje gewisseld en zijn ik en vaste medewerker Daniëlle begonnen met deze fantastische baan! In oktober 2013 is Maria erbij gekomen. En toen is het team alleen maar gegroeid! Het dagelijks helpen en adviseren van klanten die de heerlijkste en mooiste creaties gaan maken. En het leukste is om bij het volgende bezoek de foto’s terug te zien van al die taarten, cupcakes en nog veel meer…

Cake, Bake & Love team!

Wie zijn wij? Bij cake, bake & love 1

Voor het geven van advies en het meedenken in de uitvoering nemen wij graag de tijd. Zowel in de winkel als de bestellingen in de webshop. Klanten komen vaak in de winkel met een foto of een idee met wat zij willen maken. Wij denken dan heel graag mee hoe en met welke ingrediënten en materialen zij hun idee kunnen uitvoeren. Heb je nog nooit een taart gemaakt? Geen probleem! Wij lopen het gehele proces met je door. Dat maakt ons werk zo leuk.

Wij geven ook kinderfeestjes en workshops. En in 2016 hebben wij onze webshop geïntroduceerd. Hierdoor zijn we niet meer gebonden aan de regio Den Haag, maar verzenden we inmiddels onze bestellingen door heel Europa. We hebben dagelijks bestellingen uit België en Duitsland, maar ook verzenden we bijvoorbeeld naar Curaçao. Heel gevarieerd dus en elke keer weer anders.

Ook vinden wij het leuk om regelmatig gastworkshops aan te bieden aan onze klanten. Zo is onder andere Susan Kruithof vaak bij ons in de winkel te vinden. Zij geeft bij ons de PME Professional Courses.

Samen vormen wij met veel plezier het Cake, Bake & Love team!

Zien we je snel in de winkel?