Boltaartje decoreren

Een boltaartje decoreren is een leuke en creatieve invulling voor een kinderfeestje. Tijdens het feestje gaan de kinderen een boltaartje leren vullen met banketbakkersroom en jam, afsmeren en bekleden. Vervolgens gaat ieder het met fondant beklede taartje decoreren in zijn of haar eigen stijl met de verschillende uitstekers, plungers en mallen. Dit kinderfeestje is al geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Het is ook mogelijk om een thema aan te geven voor het feestje, waarbij we de taartjes gaan decoreren in het aangegeven thema. Wij zoeken en bedenken dan voorafgaand aan het feestje meerdere ideeën voor het decoreren van een taartje in dat thema. Een populair thema is bijvoorbeeld het dierenthema, waarbij de boltaartjes omgetoverd worden in varkens, kikkers, lieveheersbeestjes, noem maar op! Maar iedereen is natuurlijk vrij om het thema wel of niet te volgen.

Aan het einde van het feestje krijgen de kinderen het boltaartje mee naar huis in een mooie doos. Het feestje duurt ongeveer 2 uur.

Kosten voor het kinderfeestje boltaartje zijn € 16,50 per persoon. Alle ingrediënten en materialen zijn inbegrepen in de prijs. Wij zorgen tevens voor limonade en wat lekkers te snoepen tijdens het feestje. Nog een voordeel: de kinderfeestjes worden gehouden in de workshopruimte achter in de winkel. Dan zit je thuis niet met de rommel!

Wil je direct een kinderfeestje inplannen? Klik dan hier om een tijdslot te boeken!

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht kinderfeestjes.

Boltaartje decoreren bij cake, bake & love 1
Boltaartje decoreren bij cake, bake & love 2