Verhuur taartstandaards

Bij Cake, Bake & Love kan je ook terecht voor het huren van diverse taartstandaards. Hieronder zie je een overzicht van alle taartstandaards die wij verhuren. Let er op dat je de taartstandaard tijdig reserveert! Vooral voor bruidstaarten is het aan te raden zeker vier maanden van tevoren al de standaard vast te leggen. Kijk voor de voorwaarden van de verhuur onderaan deze pagina.

Staat de standaard die jij graag wilt huren er niet bij? Stuur ons dan een mailtje en misschien kunnen wij de betreffende standaard voor je opnemen in ons assortiment.

Standaard 3 lagen

Verhuur-standaard-kolom1

Elegante taart standaard voor 3 taarten met doorsnedes van 28 cm. Totale hoogte is 24 cm, onderlinge afstand ca 8cm. Uiteraard ook geschikt voor cakejes, koekjes en desserts. Eenvoudig in elkaar te zetten. Gemaakt van stevig kunststof.

Aanschafprijs:nvt
Huurkosten:€ 10,-
Borg:€ 30,-

Wilton 3 Tier Pillar

Verhuur-standaard-kolom2

Mooi vormgegeven, stevige 3 laags taartstandaard. Eenvoudig te monteren en demonteren. Plateau’s zijn 25, 30 en 35cm diameter. Hoogte tussen de plateau’s is ca. 17,5cm. Kleur is offwhite. Gemaakt van kunststof.

Aanschafprijs:€ 55,75
Huurkosten:€ 20,-
Borg:€ 50,-

Halfronde trap 3 lagen

Verhuur-standaard-kolom5

Elegante halfronde taartstandaard voor 3 taarten met een doorsnede van 27,5 cm. Het onderlinge niveauverschil tussen de plateaus is 9,5 cm. Eenvoudig in elkaar te zetten. Gemaakt van stevig kunststof.

Aanschafprijs:nvt
Huurkosten:€ 10,-
Borg:€ 30,-

Halfronde trap 4 lagen

Verhuur-standaard-kolom3

Elegante halfronde taart standaard voor 4 taarten met doorsnedes van 27.5 cm. Onderlinge afstand ca 8cm. Eenvoudig in elkaar te zetten. Gemaakt van stevig kunststof.

Aanschafprijs:€ 66,80
Huurkosten:€ 20,-
Borg:€ 50,-

Taart standaard 5 lagen (A)

Taartstandaard-5-lagen-2

Een taartstandaard met 5 lagen. De standaard is gemaakt van dik hard kunststof. Het bovenste plateau heeft een doorsnede van 25 cm. De onderste vier plateau’s hebben een doorsnede van 20 cm. De standaard is zeer stevig en gemakkelijk in elkaar te zetten.

Aanschafprijs:nvt
Huurkosten:€ 25,-
Borg:€ 100,-

Taart standaard 5 lagen (B)

Verhuur-standaard-kolom4

Een taartstandaard met 5 lagen. De standaard is gemaakt van kunststof. Afmetingen van de plateaus: bovenste 23 cm, middelste twee plateau’s 27 cm en de onderste plateau’s 28 cm.

Aanschafprijs:€ 94,95
Huurkosten:€ 20,-
Borg:€ 70,-

Taart standaard 7 lagen

Verhuur-standaard-kolom6

Luxe taartstandaard voor 7 taarten, hoogte 75 cm, Spanwijdte 65 cm. Gemaakt van plastic, makkelijk op te bouwen. Diameter van de plateau’s 28 cm.

Aanschafprijs:€ 149,95
Huurkosten:€ 45,-
Borg:€ 100,-

Etagère 3 lagen

Verhuur-standaard-kolom7

Rechte taartstandaard, 3 lagen van kunststof.
Diameter van de plateau’s: 19,5 & 24 & 34 cm. Afstand tussen de plateaus ca. 17 cm.

Aanschafprijs:€ 31,25
Huurkosten:€ 10,-
Borg:€ 20,-

Etagère 4 lagen

Verhuur-standaard-kolom8

Rechte taartstandaard, 4 laags van kunststof. Diameter van de plateau’s: 19,5 & 24 & 31 & 34 cm.
De afstand tussen de plateaus is 17 cm.

Aanschafprijs:€ 39,95
Huurkosten:€ 20,-
Borg:€ 30,-

Etagère 5 lagen

Verhuur-standaard-kolom9

Een rechte taartstandaard van 5 lagen. De standaard is gemaakt van kunststof. Afmetingen van de plateaus: 19,5 cm, 24 cm, 31 cm, 34 cm en 44 cm. De afstand tussen de plateaus is circa 17 cm.

Aanschafprijs:€ 57,50
Huurkosten:€ 20,-
Borg:€ 50,-

Wilton Cakes ‘n More

Verhuur-standaard-kolom11

Sierlijk standaard in 3 delen voor bruidstaarten, maar bijv. ook andere creatieve taarten. Van metaal met chroom afwerking, de plateau’s zijn van kristal heldere doorzichtige kunststof. Afmetingen 20, 25 en 30 cm.

Aanschafprijs:€ 36,95
Huurkosten:€ 15,-
Borg:€ 30,-

Wilton Cake ‘n Treats

Verhuur-standaard-kolom10

Sierlijk standaard in 3 delen voor bruidstaarten, maar bijv. ook andere creatieve taarten. Van metaal met chroom afwerking, de plateau’s zijn van kristal heldere doorzichtige kunststof. Afmetingen 20, 25 en 30cm.

Aanschafprijs:€ 40,55
Huurkosten:€ 20,-
Borg:€ 40,-

Wilton Garden Gazebo Wire Separator Set

Verhuur-standaard-kolom13

Dit elegante prieeltje voegt hoogte en drama toe aan uw taart. De klassieke witte afwerking ziet er prachtig uit bij een verscheidenheid van taartstijlen, en de montage is eenvoudig. Inclusief: Wit gecoate metalen separator ring met een diameter van 16 cm en een hoogte van 15 cm en een gladde boven- en onderplaat met een diameter van 20 cm.

Aanschafprijs:nvt
Huurkosten:€ 7,50
Borg:€ 20,-

Wilton Leaf & Vine Wire Separator Set

Verhuur-standaard-kolom14

Omstrengelde wijnstokken om hoogte en schoonheid te geven aan uw taart. De klassieke witte afwerking ziet er prachtig uit met een verscheidenheid van taart stijlen, en de montage is eenvoudig! Inclusief: Wit gecoate metalen separator ring met een diameter van 16 cm en een hoogte van 15 cm en een gladde boven- en onderplaat met een diameter van 20 cm.

Aanschafprijs:nvt
Huurkosten:€ 7,50
Borg:€ 20,-

Wilton Graceful Tiers

Verhuur-standaard-kolom12

Gracieuze 3 laags taart standaard, met crystal clear plateaus die goed passen in elke laag voor optimale stabiliteit en stevigheid. Ideaal voor bruidsfeesten in de tuin bijvoorbeeld, maar ook cupcakes, muffins, e.d komen heel mooi naar voren. De set is gemaakt van creme kleurige metalen onderelen, is zo’n 36cm breed en 75cm hoog. 3 helder plastic separator plates van 20, 25 en 30cm. Met duidelijke opzet instructies (Engels).

Aanschafprijs:nvt
Huurkosten:€ 20,-
Borg:€ 50,-

Voorwaarden verhuur taartstandaards:

  • Reserveren van de standaard vooraf is noodzakelijk. Wij raden je aan om ca 5 maanden tot minimaal 4 weken van tevoren de standaard te reserveren.
  • De standaard kun je maximaal 5 dagen huren voor het aangegeven bedrag. Voor extra dagen wordt hetzelfde bedrag nogmaals in rekening gebracht.
  • De standaard dien je  schoon, onbeschadigd en compleet weer in te leveren.
  • Bij schade aan de standaard worden kosten in rekening gebracht die van de borg worden afgetrokken. Dit geldt ook voor schade aan de box waarin de standaard wordt meegegeven.
  • Je betaalt de huur en de borg in de winkel (contant of pin) bij het ophalen van de standaard.
  • Na inlevering ontvang je direct jouw borg retour mits voldaan aan bovenstaande voorwaarden.
  • Wij versturen geen standaards voor de verhuur. Als je een standaard koopt via onze webshop, dan wordt deze wel gewoon opgestuurd.

Aanvraagformulier> Taartstandaard

  • Je mag de standaard voor het huurbedrag 5 dagen in bezit hebben. De standaard kan tijdens openingstijden van maandag t/m zaterdag worden opgehaald en teruggebracht. De zondag telt niet mee als huurdag.
  • Je mag de taartstandaard maximaal 5 dagen in bezit hebben. De uiterlijk retourdatum is dan ook 5 dagen na de ophaaldatum. Je mag de standaard ook eerder retour brengen.