De winkel

Met maar liefst 135 m2 winkelplezier dé grootste winkel in de omgeving Den Haag en omstreken voor taart, cupcake, cakepop en koekjes decoratiematerialen en ingrediënten. Je vindt er alles voor de doe-het-zelf-banketbakker. Jouw eigen taarten bakken en decoreren wordt een fluitje van een cent met de bakvormen, siliconen mallen, modelling tools en andere taartspullen van Cake, Bake & Love.

Op deze pagina vind je alle informatie over onze winkel, de merken die wij voeren, ons aantrekkelijke spaarsysteem en de andere diensten die wij leveren, zoals het maken van eetbare prints en de verhuur van bakvormen en taartstandaards.

Onze winkel bij cake, bake & love 1

Assortiment

Hier vind je alle informatie over de producten en merken die wij in de winkel voeren. Van bakvormen tot smaakstoffen.

Onze winkel bij cake, bake & love 2

Spaarsysteem

Zin om jezelf te verwennen? Cake, Bake & Love heeft een nieuw spaarsysteem opgezet waarbij je iedere keer spaart voor mooie cadeau’s.

Onze winkel bij cake, bake & love 3

Groothandel

Ben jij op professioneel vlak bezig met taarten bakken? Kijk dan hier voor de mogelijkheden bij Cake, Bake & Love!

Onze winkel bij cake, bake & love 4

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk cadeau? En de jarige is ook nog eens helemaal gek op bakken? Geef dan de Cake, Bake & Love Cadeaubon of de Workshop Cadeaubon!

Onze winkel bij cake, bake & love 5

Eetbare print

Wist je dat wij ook eetbare prints maken? Leuk voor op je taart of cupcakes met een foto van de jarige of een afbeelding van de favoriete club of cartoon!