Vrijgezellenfeestje

Op zoek naar een leuke, creatieve, maar vooral ook lekkere bezigheid voor een vrijgezellenfeest? Vier dan je feestje bij ons! Vrijgezellenfeestje taart, vrijgezellenfeestje cupcakes…

Samen met jou ontwerpen we een vrijgezellenfeestje op maat! Willen jullie cupcakes versieren, cakepops leren maken of misschien een taart decoreren? Alles kan. Het is ook heel leuk om met het hele gezelschap de bruidstaart voor het bruidsfeest te ontwerpen en te maken met daarbij bijvoorbeeld nog lekkere koekjes, cupcakes of cakepops.

Ook als een vrijgezellenfeest een thema heeft, kunnen wij daar met de te maken creaties op inspelen. Ervaring is niet nodig. Hebben er mensen wel ervaring? Ook zij zullen zich niet vervelen!

De workshop kan plaatsvinden in onze gezellige workshop ruimte in de winkel in Voorburg of op een andere locatie. De exacte prijs per persoon is afhankelijk van jullie precieze wensen.

Lijkt het je leuk om (een gedeelte van) het vrijgezellenfeest bij ons te vieren? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefonisch 070-7536440 om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijgezellenfeestje bij cake, bake & love 1
Vrijgezellenfeestje bij cake, bake & love 2