Voorwaarden workshops

Cake, Bake & Love biedt het gehele jaar door meerdere workshops. Hieronder een aantal voorwaarden die van toepassing zijn op alle workshops die door ons worden aangeboden.

Reserveren

Reserveren kan via workshops@cakebakelove.nl. De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Je ontvangt een bevestiging van je reservering, met daarbij een betalingskenmerk voor de betaling. De reservering wordt definitief nadat de betaling is overgemaakt. Wanneer je de workshop bij ons in de winkel bespreekt, kun je ook ter plekke betalen.

Verhinderd

Mocht je onverhoopt toch niet naar de workshop kunnen komen, dan kun je je natuurlijk afmelden. Als je dit langer dan 2 weken voor aanvang van de workshop doet, krijg je het volledige bedrag retour. Tot 1 week voor de workshop krijg je 50% retour. Helaas is het niet mogelijk je binnen 1 week voor aanvang af te melden. Mocht er iemand anders jouw plekje bij de workshop overnemen, dan krijg je natuurlijk wel het volledige bedrag retour.

Te weinig aanmeldingen

De workshops gaan door bij een minimum van 5 deelnemers. Mocht de workshop niet doorgaan omdat er te weinig aanmeldingen zijn, dan ontvang je van ons het gehele bedrag retour of je kan je inschrijven voor een vergelijkbare workshop op een andere datum.

Reservelijst

Zit de workshop die je wilt volgen al vol? Mail ons gerust, dan zetten wij je op de reservelijst. Wil je als één van de eersten een berichtje ontvangen met de nieuwe data voor de workshops? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan de pagina.

Voorwaarden workshops bij cake, bake & love 1