Waar is mijn pakket?

Wanneer je bij ons via de webshop bestelt en kiest voor verzenden, dan versturen wij jouw pakket met PostNL. Iedere werkdag in de namiddag komt PostNL bij ons de rolcontainer met pakketten ophalen en brengt deze naar het distributiecentrum. In het distributiecentrum worden de pakketten pas ingescand en krijg jij online te zien dat het pakket is ontvangen door PostNL.

Ik heb een mail van jullie ontvangen met track & trace

Zodra je van ons een mail hebt ontvangen met track & trace, dan is het pakket die dag door ons meegegeven aan PostNL. Echter wanneer je die track & trace checkt, kan het zijn dat er staat “Pakket is nog niet door PostNL ontvangen of verwerkt”. Het pakket is dan wel al in het distributiecentrum van PostNL, maar is nog niet ingescand. Normaal gesproken wordt een pakket dezelfde dag ingescand en de volgende dag geleverd. Echter door de feestdagen kunnen er vertragingen ontstaan. Het kan dus zo maar zijn dat jouw pakket pas na twee of drie dagen wordt ingescand, gesorteerd en bezorgd. Wanneer je dus jouw track & trace checkt, zal je dus zien dat het pakket nog niet is ontvangen of verwerkt. Dit betekent echter niet dat wij het pakket nog niet verstuurd hebben. Zodra jij de mail van ons hebt ontvangen, kan je ervan uitgaan dat wij het pakket hebben meegegeven aan PostNL.

Ik heb geen mail van jullie ontvangen met track & trace

Het komt vaak voor dat deze mail in de spam belandt. Dus wij raden aan altijd even de spam te checken. Heb je jouw spam gecheckt en heb je geen mail van ons ontvangen, dan kan je contact met ons opnemen via info@cakebakelove.nl. Dan kunnen wij jou de track & trace mailen.

Hoe kan het zijn dat ik pakketten die ik later heb besteld eerder ontvang?

Helaas werkt het niet zo dat de pakketten die het eerst worden verstuurd ook het eerst worden ingescand en gesorteerd. Soms worden rolcontainers die wij later hebben geleverd eerder ingescand dan de eerdere rolcontainers. Ook verschilt het per distributiecentrum hoe druk het is. Dus het is goed mogelijk dat je een pakket dat je later hebt besteld eerder ontvangt.

Tips!

  • Hou rekening met een langere levertijd.
  • Bestel dus op tijd!
  • Heb je het snel nodig? Kom dan langs in de winkel! Wij hebben alles in de winkel wat ook in de webshop staat.
  • Let op dat wij op zaterdag geen PostNL pick-up hebben, dus pakketten besteld op vrijdag namiddag, zaterdag en zondag, worden pas op maandag verstuurd.