Prinsessentaart

Een prinsessentaart is de droom van veel meisjes. Geef jouw prinsesje de kans haar droom waar te maken. Organiseer een kinderfeestje waarbij ze zelf een prinsessentaart kan maken. Tijdens het kinderfeestje leren de kinderen hoe ze een klein boltaartje omtoveren in een echte prinses. Ze gaan allereerst de taart vullen met aardbeienjam, waarna we de fondant als een mooie jurk over de taart heen draperen. In de taart wordt vervolgens het kleine barbiepopje gestoken. Daarna kunnen ze de jurk en het lijfje van de prinses naar hartenlust versieren. Natuurlijk zijn er voorbeelden aanwezig om de kinderen te inspireren. Dit kinderfeestje is al geschikt voor sierlijke prinsessen vanaf 7 jaar.

Aan het einde van het feestje krijgen de kinderen de prinsessentaart mee naar huis in een mooie doos. Het feestje duurt ongeveer 2 uur.

Kosten voor het kinderfeestje prinsessentaart zijn € 18,00 per persoon. Alle ingrediënten en materialen zijn inbegrepen in de prijs. Wij zorgen tevens voor limonade en wat lekkers te snoepen tijdens het feestje. Nog een voordeel: de kinderfeestjes worden gehouden in de workshopruimte achter in de winkel. Dan zit je thuis niet met de rommel!

Wil je direct een kinderfeestje inplannen? Klik dan hier om een tijdslot te boeken!

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht kinderfeestjes.

Kinderfeestjes-prinsessentaart-kolom