Black Friday is Black Cake Day!

Ook wij doen mee met de gekke Black Friday acties en geven op vrijdag 24 én zaterdag 25 november 10% korting op ons gehele assortiment* zowel in de winkel als in de webshop!

Met de code BF2023 ontvang je bij het afrekenen 10% korting op al jouw aankopen. Let op: ook op reeds afgeprijsde producten ontvang je nog eens 10% korting! Dus bekijk ook nog even onze aanbiedingen.

*met uitzondering van workshops, kinderfeestjes en cadeaubonnen. Niet voor groothandelklanten.

Hoe ontvang je de Black Friday korting?

Zowel in de winkel als in de webshop ontvang je op vrijdag 24 en zaterdag 25 november 10% korting op het gehele assortiment*. In de winkel wordt de korting aan de kassa berekend. In de webshop ontvang je de korting door bij het afrekenen de code BF2023 in te vullen. Dit doe je bij stap 2 in het afrekenscherm, zoals hieronder aangegeven.

Black cake day bij cake, bake & love 1
Black cake day bij cake, bake & love 2

Voorwaarden

  • Online én in de winkel kan je genieten van 10% korting op het gehele assortiment (met uitzondering van workshops, kinderfeestjes en cadeaubonnen) op vrijdag 24 én zaterdag 25 november van 0:00 tot 23:59.
  • Wij gaan ons best doen om alle bestellingen dan zo snel mogelijk te verzamelen en te verzenden. Wij zijn echter niet de enige winkel met een Black Friday actie, dus de levering van de pakketten kan in deze periode meerdere dagen duren. Hou daar rekening mee met bestellen!
  • Deze actie geldt ook in de winkel op vrijdag 24 november van 9:30 tot 18:00 én zaterdag 25 november van 9:30 tot 17:00.

Dus shop nu snel in onze webshop of winkel!