Nieuw in assortiment: Brand New Cake bakmixen en vullingen

Wij hebben een hele nieuwe lijn aan bakmixen en vullingen toegevoegd aan ons assortiment, namelijk de Brand New Cake bakmixen en vullingen. Hiermee kunnen wij jou als klant weer meer variatie bieden. Wij hebben namelijk nu ook cakemixen in een aantal heerlijke smaken, zoals de Bosbessencake mix, de Toffeecake mix, de Bananen-Straciatelle cake mix, de Kersencake mix, de Kruidcake mix, de Limoncellocake mix en de Koffiekoekjes cake mix. Daarnaast bieden wij van Brand New Cake ook de suikervrije cake mix aan en de suiker én lactosevrije cake mix. Ook heerlijk is de Vegan Chocoladecakemix. Bekijk alle varianten nu snel in de winkel of in onze webshop.

Proef nu met 15% korting

Ontvang de nieuwe mixen en vullingen nu voordelig met 15% korting op alle Brand New Cake mixen en vullingen*.

Voer bij het afrekenen de code: BRANDNEWCAKE in en profiteer van de korting. Je kunt de korting niet gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen of kortingscodes.

Let op: vul de bovenstaande kortingscode in bij stap 2 van het afrekenproces, door te klikken op de link: “Heb je een cadeaubon of kortingscode? Klik hier om je code in te vullen”. Deze link kan je vinden boven de factuurgegevens.

*Deze actie is geldig t/m 18-07-2024

Actie brand new cake bij cake, bake & love 1