Kennismaking met Airbrush

De meest mooie effecten en schilderingen op jouw taart of cupcakes kan je maken met de Airbrush. Het is een geweldige techniek en met weinig ervaring kun je fantastische resultaten krijgen.

Tijdens deze workshop ‘Kennismaking met Airbrush’, leer je werken met de De Dinkydoodle Designs Airbrush Machine. Allereerst leer je alle ins-and-out van het gebruik van de Airbrush, dus het monteren, schoonmaken en vullen. Je leert welke kleurstoffen je kan gebruiken of hoe je de ‘gewone’ kleurstoffen geschikt maakt voor gebruik in de Airbrush. Door het spuiten op A4 vellen leer je hoe de straal uit de Airbrush komt en in welke houdingen je verschillende effecten kan creëren. Vervolgens ga je met deze technieken een luipaard motief spuiten op een eetbare sheet. Ten slotte gaan we deze technieken toepassen op een beklede drum met fondant waar we een mooie vissenkom van gaan maken.

Deze workshop kan je volgen met jouw eigen Dinkydoodle Designs Airbrush Machine. Voor de machine inclusief de workshop betaal je dan € 135,-. Dit is dus de gehele workshop inclusief alle materialen en inclusief De Dinkydoodle Designs Airbrush Machine Kit, deze kit bevat alle materialen om zelf aan de slag te gaan met airbrushen.

Ben je er nog niet zeker van of Airbrushen echt jouw ding is? Dan kan je de workshop ook volgen zonder de aanschaf van een machine. Je gebruikt dan tijdens de les een van onze machines en je betaalt dan € 40,- voor de workshop inclusief alle materialen.

De prijzen op een rijtje:

– Workshop (inclusief alle materialen) + roze of zwarte (eigen keuze) Dinkydoodle Designs Airbrush Machine Kit: € 135,-
– Workshop (inclusief alle materialen): € 40,-

Deze workshop wordt gegeven op donderdag 16 februari en dinsdag 11 april en duurt van 19:30 tot ca 23:00. Inschrijven kan door op de datum van jouw keuze te klikken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *