Taart voor beginners

Taart decoreren voor beginners is de ideale workshop voor mensen die graag zelf eens zo’n mooie taart willen maken. De naam van de workshop zegt het al: het is voor beginners dus bakervaring is niet nodig!

Tijdens deze (minimaal) 3 uur durende workshop bij Cake, Bake & Love leer je alle basistechnieken van het taart decoreren, namelijk het vullen, afsmeren, bekleden en decoreren van de taart. Je start met een taart van 20 cm doorsnede. Je leert deze in gelijke lagen te snijden en te vullen met jam en banketbakkersroom.  Vervolgens wordt de taart door jou bekleed met fondant of marsepein. Na een uitleg van de verschillende decoratie materialen, zoals de uitstekers, mallen, plungers, letter tappits en de sugar paste gun, kun je zelf aan de slag om je taart te decoreren naar jouw smaak.

Heb je reeds een idee hoe je je taart wil gaan decoreren? Stuur dan dit idee of een foto mee met jouw aanmelding. Er kan dan beoordeeld worden of je tijdens deze workshop dit idee kan gaan uitvoeren. Wij zullen je hierbij natuurlijk helpen!

Alle ingrediënten zijn bij de prijs van de workshop inbegrepen. Voor koffie, thee en wat lekkers wordt ook gezorgd. Natuurlijk mag je je zelfgemaakte taart mee naar huis nemen.

Ga jij starten met een hobby die je nooit meer loslaat? Check onze agenda voor de data en de kosten voor deze workshop! Ga naar onze webshop om je direct op te geven.

Tip: Heb je een verjaardag of feestelijke gelegenheid? De taart die je maakt tijdens deze workshop kan tot zeker drie dagen na de workshop datum nog geserveerd worden. Is de verjaardag verder weg? Dan kun je de taart gemakkelijk invriezen. Deze is dan tot 3 maanden houdbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *