Gastworkshop Sharp Edges Kubus

Op zaterdag 23 september komt Eline Vedder weer deze fantastisch leerzame workshop bij ons geven: De Sharp Edges Kubus!

Heb jij ook weleens ruzie met vierkante taarten? En nóg erger: een vierkante double barrel? Dan is dít de workshop voor jou! Een echte techniekenworkshop, waar je bij al je komende taarten plezier van zult hebben. Wat leer je in deze workshop?

* Superstrak maskeren van een vierkante double barrel met ganache
* Strak bekleden mét en zonder sharp edges
* Tips & tricks over het schilderen en tekenen op de taart. Het wordt geen uitgebreide schildering, maar met deze technieken op zak, draai je straks voor een groter werk je hand niet meer om!

* Het werken met wafer paper voor decoratietechnieken en fantastiebloemen

Tijdens de workshop mag je zelf bepalen welke afbeelding je op de taart wilt maken. Ook de patronen voor de wafer paper bloemen mag je zelf uitkiezen. Voor deze workshop is het niet nodig dat je al ervaring hebt met wafer paper. Ervaring met bekleden is wel noodzakelijk. Alle materialen, op de cakes of biscuits na, zijn bij het cursusgeld inbegrepen. De cakes of biscuits voor de kubus moet je zelf meenemen. Een beetje bak-huiswerk dus!

Deze workshop op zaterdag 23 september duurt van 10.00 tot 18.00 uur en kost € 120,-, dat is inclusief alle materialen (behalve de cakes of biscuits), lunch, koffie/thee en fris en iets lekkers.

Nooit meer ruzie met vierkante taarten? Schrijf je dan nu in voor deze workshop op de website van Eline Vedder.

Klik hier om terug te gaan naar het workshop overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *