Ouder – Kind les

Samen bakken, knutselen en versieren is hartstikke leuk. Bij Cake, Bake & Love organiseren we daarom speciaal in de vakanties en rondom de feestdagen ouder – kind lessen. Het is ook mogelijk dat kinderen (vanaf 7 jaar) alleen of gezellig met broertjes of zusjes een les komen bijwonen. Begeleiding van een volwassene is dan ook niet noodzakelijk om de les bij te wonen.

Ook in het voorjaar geven wij tijdens de vakanties weer hele leuke en gezellige ouder-kindlessen. Hieronder de agenda voor dit voorjaar.

Cupcakes versieren

Tijdens de Ouder – Kind les cupcakes gaan we tijdens de les leren hoe we de cupcakes kunnen decoreren en boetseren met fondant. Allereerst zullen we een cupcake gezamenlijk maken in de stijl van het thema. Vervolgens leggen wij de verschillende uitstekers, plungers en mallen uit en kunnen jullie zelf aan de slag. Je kan echter ook nog mee doen met de andere voorbeelden die wij hebben gemaakt, die door ons weer worden voorgedaan. Aan het einde van de dag gaan jullie naar huis met vier cupcakes in een mooie doos. Deze ouder-kindles cupcakes kost € 17,50. Werk je samen aan de cupcakes, dan betaal je dus één keer € 17,50.

Wil je meedoen met deze ouder-kindles? Klik dan hierboven op de datum in het overzicht om je direct op te geven!

Paastaartje groentetuintje

Het is bijna Pasen en dan willen we graag wat lekkers hebben voor bij het Paasontbijt! Tijdens de ouder-kindles Paastaartje gaan we een vierkant taartje vullen, afsmeren en bekleden. Vervolgens ga je dit taartje omtoveren tot een groentetuintje met Paashaas. Je betaalt per taartje € 19,50 of je nu samen werkt aan één taartje of alleen.

Zin om voor de Pasen iets samen te doen met de kinderen? Geef je dan op voor deze ouder-kindles door hierboven op de datum van jouw keuze te klikken.

workshops-oudkind-kolom1
workshops-oudkind-kolom2
workshops-oudkind-kolom3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *