Renshaw Academy Class door Nicholas Lodge

Gumpaste Flower Wedding Spray

Deze fantastische 3-daagse Renshaw Academy Class wordt gegeven door Nicholas Lodge op woensdag 23, donderdag 24 en vrijdag 25 oktober van 9:30 tot ca 18:00.

Chef Nicholas Lodge is patissier, meester-cakekunstenaar, auteur en instructeur. Hij is mede-eigenaar van de in Atlanta gevestigde International Sugar Art Collection, een winkelgalerij en een school waar alle niveaus van taartdecoratie en suikerkunst worden onderwezen. Hij is het best bekend voor zijn botanisch correcte suikerbloemen kunst. In zijn levensloop heeft hij al meerdere onderscheidingen gekregen, prijzen gewonnen en was hij gekozen om taarten te ontwerpen en maken voor het Britse Koningshuis. Ook vervult hij vaak de rol van jurylid bij wedstrijden over de hele wereld. In samenwerking met Katy Sue heeft hij de Flower Pro siliconen mallen lijn opgezet. Met een heel scala aan mallen die het maken van suikerbloemen voor iedereen toegankelijk maakt.

Tijdens deze 3-daagse masterclass zal je leren meerdere fantastische suikerbloemen te maken, waaronder de roos in verschillende stadia van knop tot volledig in bloei, calla lelies, anemoon, bouvardia, vergeet-me-nietje, bessen en bladgroen. Vervolgens leer je deze bloemen te binden tot een mooi boeket geaccentueerd met lint. Tijdens deze class zal diep in worden gegaan op het maken van suikerbloemen voor producties, het berekenen van de prijs én hoe je verschillende boeketten samenvoegt voor het creëren van fantastische taarten voor bruiloft en andere feestelijke gebeurtenissen. Alle bloemen, bessen en bladgroen kunnen in verschillende kleuren naar keuze worden gemaakt passend bij het seizoen.

Deze masterclass is inclusief een Renshaw Academy Class module boek (in het Engels), een schort en een certificaat.

Tijdens deze masterclass zal Nicholas Lodge gebruik maken van enkele van zijn Flower Pro moulds en veiners. Alle benodigde materialen zijn inbegrepen in de prijs.

Deze 3-daagse Renshaw Academy Class wordt gehouden op woensdag 23, donderdag 24 en vrijdag 25 oktober van 9:30 tot ca 18:00 en kost € 460,-. Dit is inclusief alle benodigde materialen, een Renshaw Academy Class module boek (in het Engels), een schort, een certificaat en een lekkere lunch.

Er zijn maar 8 plaatsjes beschikbaar voor deze fantastische workshop. Dus geef je nu snel hier op! Je kan ook alvast een aanbetaling doen van 50% van het bedrag. Het restant moet dan één week voor de datum van de workshop voldaan worden.