Kom naar KreaDoe

Ken jij KreaDoe al? Hét creatieve feestje voor iedereen die houdt van handgemaakt en DIY vindt dit jaar plaats tussen 31 oktober en 4 november in de Jaarbeurs in Utrecht. Verwacht veel fijne shops bomvol creatief materiaal, verrassende ideeën, de nieuwste trends en tientallen superleuke workshops.

Ook bakken en het decoreren van taarten, cupcakes en meer, is goed vertegenwoordigd op KreaDoe. Zin om iets te doen? Elke dag worden er op KreaDoe vijf mini workshops gegeven in het Cupcake Theater voor slechts € 6,95 per workshop.

Het Cupcake Theater wordt georganiseerd door MjamTaart en Cake, Bake & Love in samenwerking met hoofdsponsor FunCakes. Zij bakken in het theater heerlijk verse cupcakes, die jij vervolgens gaat decoreren met een van de onderstaande schattige beestjes!

Meedoen? Boek dan hier snel de tickets voor deze workshops!

Is de workshop uitverkocht? Dan zijn er nog steeds voldoende plaatsen beschikbaar voor die betreffende workshop op de beurs zelf. Meld je dan snel bij het Cupcake Theater op de KreaDoe om een plaatsje te boeken!

Super schattig dit beertje met hartje. Deze cupcake maak je toch voor jouw grote liefde? Deze workshop wordt iedere dag gegeven van 10:15 tot 11:15.

Helemaal in de Herfst sfeer met dit lieve uiltje. Je leert dit schattige uiltje te maken en zijn mooie verenvachtje. Deze workshop wordt iedere dag gegeven van 11:45 tot 12:45.

Kleintje op komst? Leer dit olifantje maken voor op de geboorte cupcakes! Keuze uit roze of blauw dekentje. Deze workshop wordt iedere dag gegeven van 13:15 tot 14:15.

Tijdens deze workshop leer je dit lief slapende vosje te maken. Helemaal leuk voor jouw Herfst cupcakes of taart. Deze workshop wordt iedere dag gegeven van 14:45 tot 15:45.

Nog steeds heel populair: de eenhoorn. Leer een kleine eenhoorn voor op een cupcake boetseren en schilder daarbij zijn hoefjes en hoorn goud. Deze workshop wordt iedere dag gegeven van 16:00 tot 17:00.

 

Let op: Deze mini workshops worden gegeven op KreaDoe in de jaarbeurs in Utrecht van woensdag 31 oktober t/m zondag 4 november. Naast het ticket voor de workshop, moet je ook nog een entreeticket kopen voor de beurs. Dit ticket is alleen voor deelname aan de workshop. Kijk voor meer informatie over KreaDoe of een routebeschrijving op kreadoe.nl! Deze workshops worden dus NIET gegeven in de winkel van Cake, Bake & Love.