Afhalen in de winkel van producten

Het is helaas tijdelijk niet mogelijk om onze winkel te bezoeken. Het is wel mogelijk om de producten via onze webshop te bestellen en deze af te halen in de winkel.

Hoe moet je dat doen?

  1. Ga naar onze webshop en bestel de benodigde producten.
  2. Betaal de producten online.
  3. Kies voor de optie ‘afhalen in de winkel in Voorburg’.

Wanneer staat mijn bestelling klaar?

Wij hebben jouw bestelling ontvangen en gaan daarmee aan de slag. Je krijgt van ons een e-mail zodra de bestelling klaar staat. Deze kan ook in de spam belanden, dus check ook jouw spam.

Ik wil graag mijn bestelling direct al ophalen.

Heb je jouw producten sneller nodig, dan kan je alvast naar de winkel toekomen. Wij zullen dan direct jouw bestelling verzamelen. Afhankelijk van de grootte van de bestelling kan dit natuurlijk even duren. Hou er dus rekening mee dat je even moet wachten.

Hoe laat kan ik mijn bestelling ophalen?

Wij zijn geopend volgens reguliere openingstijden. Binnen deze tijden kan je dus jouw bestelling ophalen. Bij de deur staat en tafel met een bel, hier kan je aangeven dat je er bent voor jouw bestelling.

Onze openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag: 9:30 – 18:00
Zaterdag: 9:30 – 17:00

Pakketten versturen.

Het is natuurlijk ook gewoon nog steeds mogelijk om bestellingen via onze webshop te laten versturen. Hou er wel rekening mee dat het nog steeds erg druk is bij PostNL en pakketten er langer over doen om geleverd te worden.

Afhalen bij cake, bake & love 1